Bibbis Bod

torsdag 26. november 2015

Te-dispensere


Noen te-dispensere til messa i Mjøndalen til helgen (28-29 Nov)
Disse er laget i kraft kartong og forskjellige Maja Design ark. Tekstene er egendesignet og pyntet med blomster, blader, perler, bånd og charms. De blir laget over samme lest men i forskjellige farger.









Lokket holdes på plass av en strikk og kan åpnes så dispenseren kan etterfylles med te.


Ha en fin Torsdagskveld.

lørdag 21. november 2015

Bursdagskort i retro farger....


Kort til en 50-åring i friske farger, har tatt utgangspunkt i bildets farger. Laget et konvolutt kort med en Sizzix dies. Teksten kommer fra Kreative Hobby, div blomster, diecut fra Magnolia og et par øyenstikkere. Det store bakgrunnsstmeplet er fra Impression Obsession.



Plass til og skrive en hilsen inni...


Ha en fin lørdagskveld!

onsdag 18. november 2015

Vinslips


Noen flasketags eller vinslips i kraftkartong og noe rester av div juleark og Mja Design. Kjekke om du skal gi bort noe flytende og vil ha med noe ord.



Ha en fin kveld!

tirsdag 17. november 2015

Enda en kirke

Enda en kirke og denne gangen med litt snø på taket og vinduskodder i tillegg. Denne kan vippes opp og og det er et telys inni (batteri)






Ha en finfin kveld!

mandag 16. november 2015

Stampscapes julekort


Jeg har tatt frem mine gamle Stampscapes stempler og laget noen julekort. Jeg elsker jo å stemple og det får jeg virkelig gjort med disse. Alle elementene er enkeltstående og settes sammen til landskap. 



 Man plukker himmel, fjell, hovedmotiv og alle detaljene, setter de sammen og vips har man et landskapskort.


Her er hovedmotivet og himmelen likt men det ene har fjell i bakgrunnen og forskjellige detaljer...


Tror jeg må gjøre dette litt oftere for det var faktisk rasende morsomt. Dette var en teknikk som var poppis for sikkert 10-15 år siden. Har ikke hatt hjerte til å selge disse stemplene og det er jeg glad for nå :-)


Ha en finfin kveld!

onsdag 4. november 2015

Vertinnegaver i form av servietter og telys


Det nærmer seg messe med stormskritt og her har jeg laget noen vertinnegaver i form av telys og servietter. De er i kraftkartong og papiret kommer fra papirdesign. Tekstene er fra Kreativ Hobby og de er pyntet med roser, blader, bånd, charms. Nissebildet er serviettene inni pakken....






Sjokoladefolder




Sjokoladefoldere  ikraftkartong med Majadesign papir og pyntet med roser, blader og bånd.


Teksten kommer fra Kreativ Hobby.

søndag 1. november 2015

Julekirke

 Husdiesen fra Sizzix kan man også lage en kirke med. Synes denne er ganske søt til juletiden med et batteridrevet lys inni.



 Huset er i hvit eskekartong og taket i grå papp med glitter på. Wellum i vinduene og grå papp rundt vinduene og på døra. Det gjør deg med et lite juletre som pynter opp litt...





Ha en finfin søndagskveld...