søndag 12. september 2010

Vintage gavepose

Armen begynner såvidt å bli brukandes igjen og da var det deilig å leke litt med papir igjen!! Postmannen har jo vært innom med litt av hvert disse ukene hvor surfing har vært det eneste tidsfordrivet. 
 (og shopping, tydeligvis....)

Har laget en gavepose som er stanset ut med Sizzix maskina i Tim Holtz papir. Tagen er en shippingtag og bildet er lagt på med hjelp av "transfere technique" med Multimedium gel. Pyntet med blomster fra Nellie Snellen Puncher, glimmermist,  mulberry roser, perler, blonde, motivtape fra Tim Holtz og litt bånd. Har brukt Distress vintage photo og Walnut Stain på tagen.

Ha en fin ny uke....

9 kommentarer:

Pia sa...

wow så lækker vintage pose, flot dekoreret og dejlige farver. Du må have en god dag.
knus Pia

Sanna sa...

Å den gaveposen var flott ! bare elsker fargene og den "slitte", "Vintage" looken. Så morsomt med den tagen og transfer teknikken. Jeg har en slik boks med medium stående som jeg aldri har brukt, men kanskje det er på tide å finne den frem ? Takk for flott inspirasjon. Bare et lite spm - har du brukt Gesso i tillegg på tagen ? Ser nesten slik ut, eller er det kanskje overføringsteknikken som gir den litt "slitte" looken ? Fint var det uansett. Tusen takk for titten - jeg kommer garantert tilbake. Du er hjertelig velkommen inn til meg også ;o)

Eva Helen sa...

Vakker vintage gavepose i flott farge og pynt

KLem Fra Eva Helen

Desiree sa...

Den ble skikkelig lekker! Flott bilde du har brukt på den, er den fra nettet?

Så fint at armen din begynner å bli bedre, man er jo helt hjelpeløs når man har det sånn. Skjønner godt du har trøsteshoppet litt :)

Klem fra meg :)

Nina sa...

Godt å høre at du er blitt litt bedre. Kjekt å kunne trøsteshoppe litt da;) Lekker gavepose. Nydelig pyntet med blomster, halvperler og bånd.Flott teknikk du har brukt på tagen. Klem

Wenche sa...

Å - dæsken den var lekker! Vakkert pyntet med mange flotte detaljer!

Nina Therese sa...

Flott gavepose Bibbi! Likte godt detaljene med de grønne halvperlene og "snurrene" du hadde ved blomstene :0)

Marit sa...

Kjempeflott gavepose, liker godt fargene du har brukt på den og motivet er skikkelig fint :) Ha en fin kveld. Klem!

Hanne sa...

Nydelig gavepose i flotte farger.