Bibbis Bod

tirsdag 27. desember 2016

Min Topp 10 liste for 2016


Her kommer mine Topp 10 favoritter i 2016. Året er snart slutt og det er tid for å plukke mine personlige favorittprosjekter i året som har gått.


Først ut er disse veskene som jeg laget mange av på våren. Det var nok flere en 1 konfirmant som fikk en slik på gavebordet i år.
Nr 2 er årets utgave av lyskirke. I år valgt jeg sølvglitter på taket og sølv rundt vinduene. Samtidig fant jeg slike kupler og med en lysslynge i tillegg synes jeg de ble riktig så dekorative.

 Nr 3 er et bestillingskort til en lærer. Blandingen med den rustikke murveggen, rosene, hjerteranken, det gamlefotografiet og hjerterammen i papirleire synes jeg gjorde seg godt sammen.

Nr 4 er et Trishutter kort som jeg fikk i oppdrag og lage i friske farger. Dette kortet var laaaaangt utenfor min komfortsone men ble ganske morsomt likevel.


Nr 5 er julekulene som jeg laget til julemessa jeg deltok på. Det så ut som en flyvende engel på en sky av glittersnø og ble veldig dekorative. Men det var litt av en pirkejobb og det blir nok ikke flere av disse.Nr 6 er et bokkort som også ble bestilt til en lærer som en klasse satte stor pris på. Alle elevene fikk en tag som de kunne skrive en personlig hilsen på. Disse fikk plass inni bokkortet.


Nr 7 er av årets julekort. Denne teknikken lærte jeg på stempelmessa i London i September. Skikkelig gøy å stemple og bruke forskjellige teknikker igjen.


Nr 8 er et 3D prosjekt av et par sko. Gøy og lage men bare til pynt...

Nr 9 er også et 3D prosjekt og en liten tekanne med plass til noen teposer. Teksten er selv-laget og passer godt til te-relaterte prosjekter.

Nr 10 er en liten dispenser med plass til hjerteformede sukkerbiter (også selvlagede) Superfestlig å gi bort, til ha på et kaffebord med en gøyal tekst...
Takk for at du titter innom
og
ha et riktig Godt Nytt År!

8 kommentarer:

Tone K. sa...

Oi, her var det mye flott! :)
Også så mye kreativt...ser jo ut som små kunstverk. Skikkelig flott :)

Gunn sa...

Kjempe flott liste, ikke enkelt å velge når det er så mye fint.

Scrapperypa sa...

Wow her var det mye fint. Godt nytt scrappeår til deg

BenteM sa...

Fantastisk flotte ting du lager! ����

BenteM sa...

Fantastisk flotte ting du lager! ����

BenteS sa...

Virkelig mye flott du har fått laget gjennom dette året!
3D prosjekter er du fantastisk flink til!
Gleder meg til å følge deg videre neste år :)

Lill Anita sa...

Godt nytt år !
Her har du laget et hav av flotte gaver og kort.
Håper det nye året kan bringe like mye flott :)
Klem :)

Swaantje sa...

Hello Bibi,

I wish you a Happy New Year

How wonderful your works
Am speechless .... so beautiful

Many greetings
Swaani