Bibbis Bod

lørdag 4. mars 2017

Mitt innlegg nr 1000 og arkiv-dypdykk 2007


Jeg feirer mitt innlegg nr 1000 med å ta det siste dyp-dykket i arkivet....

Året er 2007 og i februar -08 startet jeg bloggen så resten ligger allerede ute på bloggen og de andre dyp-dykkene finner du her.
Jeg holdt meg fast i stempelteknikker fremdeles, selv om det ble mindre av det. Mønsterpapir begynte å bli mer populært og ikke minst begynte de norske designerne å designe mønsterpapir selv.
Dette året hadde jeg tydeligvis et lite innfall av Magnolia. Første og eneste Magnolia stempler som havnet i mine skuffer. Ble ikke brukt mye og raskt solgt.Paperpiecing og  Distress fargelegging. Ingen av de var jeg spesielt god til, men holdt en del kurser og da måtte jeg bare. De er fremdeles ikke noen favoritter hos meg den dag i dag.
Mønsterpapir, tekster og swirl stempler.Her var det teknikken embossed Pearlex som ble brukt.Litt bretting hadde jeg også begynt med og posekort var "in" allerede dette året.

Vintage bilder, mønsterpapir, knapper, dies, bånd, brads og stempling selvsagt.
Distress og Penny Black Brush stempler var en klar favoritt dette året.
Her var det spotlight teknikk og en bakgrunnsteknikk med rulle og gummistrikker. Fotostempler var også populære.Colorwash og Glad-pack var en annen teknikk som jeg underviste i.Julekortene dette året var med fotostempel, distress, bakgrunnstempel, brads og vellum.


Ha en fin lørdagskveld!

3 kommentarer:

BenteM sa...

Gratulerer med det tusende innlegget! 😃
Wow... Her var det mye lekkert og flotte teknikker 👍
Og ser at stilen har utviklet seg! 😋

BenteM sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
BenteS sa...

Gratulerer!
Synes disse kortene var flotte, mange stilige teknikker :))