Bibbis Bod

søndag 24. september 2017

Scrappemesse i London 16-17 sept

For andre året på rad så reiste vi til London og Scrappemessen Allypally.  Jeg hadde med Bente, samme gode reisefølge som ifjor. Denne gangen reiste vi med tidligflyet kl 8 flyet fra Oslo og vi var faktisk fremme ved messehallen til kl 12. Vi hadde billetter for 2 dager i tilfelle vi fikk for dårlig tid den første dagen. Det var hektisk første dagen og deilig å kunne komme tilbake dagen etter hvor det var mye roligere og man kunne nyte stemningen, demoer og virkelig kikke seg godt omkring hos de nesten 50 utstillerne.Allypally er gammelt, ærverdig og et flott messeområde med god plass.Paperartsy er god og gammel i gamet og hadde fine demoer med teknikker og mye Mixmedia produkter og stempler."Makes and takes" var det plenty av, hvor man kunne sette seg ned å scrappe/lage små prosjekter for å ta med hjem. Under her var det Creative Expression sin "Makes and Takes"og damene satt på rad og rekke og laget en liten eske med noen av de nyeste diesene deres.
En annen utstiller hadde bare oppbevaring og en fantastisk flott scrappepult til å legge sammen.


Det som gikk igjen på messa var dies, stenciler og glitterpasta. Det er mye teknikker og farger som er populært i England. I år så jeg en stand som hadde arkstativ med løsark for salg. De het Dolly Dimples Craft og hadde en helt egen stil.Sjablonger og glitterpasta-demo hos en av utstillerne.

Vi var innom Cardio sin flotte stand med de fantastiske stemplene de har.

Inkylisious hadde også i år flotte demoer og litt andre teknikker enn ifjor.


 Fantastiske Anna Marie Designs hadde en utrolig flott stand med de nydeligste prosjekter.

Hun holdt selv mange demoer hele helgen, utrolig dyktig og hyggelig dame.


Det var et eget område hvor man kunne sitte ned å følge forskjellige demoer i en rolig atmosfære. Det hele ble filmet og vist på en større skjerm så man fikk fulgt med skikkelig. De hadde program hele dagen i to dager med forkjellige instruktører/produkter og prosjekter.

Sue Wilson som er designeren bak Creative Expressin diesene hadde egen stand hvor hun holdt demoer på forskjellige dies og teknikker. Hun hadde bl.a noe nye blekktyper hun demonstrerte.

Hochanda som er en tv kanal for hobby og hjem hadde en stor stand med en egen dronningstol. Den måtte jo vi shoppedronninger prøve...


 Vi hadde en utrolig artig tur med masse inspirasjon og vi er nok på plass til neste år igjen....

1 kommentar:

BenteM sa...

For en super tur vi hadde igjen. Og verdens beste reisefølge! Gleder meg allerede til neste år, ��