Bibbis Bod

søndag 13. mai 2018

Et knippe konfirmasjonskort



 Noen av konfirmasjonskortene jeg har laget det siste....

Det første er i kraftkartong og Maja mønsterpapir. Pyntet med glitterstjerner, blomster, blader, hjørnestempel og forskjellige metallepynt. Teksten kommer fra Kreativ Hobby.





Det neste er til Martin i kvit kartong og Papirdesign møsnterpapir. Pyntet med tekst fra Kreativ Hobby og div. metallpynt. Skjortediecut fra By Lene.











Neste ut er en koffert laget ved hjelp av en Sizzix pro dies og kraftkartong, mønsterpapir fra Maja. Pyntet med blomster, charms blader, fotonegativ og spiraler. Teksten fra Norsk Stempelblad og Dymo maskin. Ellers har jeg brukt litt metallpynt i forskjellige varianter....





















Så er det en Real Madrid fan som konfirmeres i dag. Hvit/sort kartong og Papirdesign fotball ark. Sko diecut fra By Lene og tekst fra Norsk Stempelblad. Ellers har jeg pyntet med charms, sugerør og raindrops.




Så er det sistemann ut som ogsa å er sort/hvit kartong og Papirdesign mønsterpapir. Her har jeg brukt skjortediesen og samme tekst fra Kreativ Hobby. (den er bare så fin den teksten) Pyntet med dymotekst, charms, bånd, hyssing og brads.




Ha en fin søndag!

3 kommentarer:

BenteS sa...

Flotte konfirmasjonskort!
Du har valgt så mange fine detaljer på kortene, og alle har et flott design :))

Lill Anita sa...

Her var det virkelig mye flott å se....
Mange flotte kort og den stilige kofferten.:)

BenteM sa...

Oi oi oi... så mange flotte kort! :)