Bibbis Bod

mandag 30. juni 2008

Egenprodusert bakgrunn

Den neste utfordringen var at bakgrunnen måtte lages selv, kjøpeblomster var forbudt, blonder og eyelets måtte være med.
På det første laget jeg en colorwash resist bagrunn. Skrift stemplet som såvidt synes er fra Penny Black, fotostemplet er fra Stampsmith, brush stroke som er brukt til resist er fra paperinspirations. Ellers brukte jeg blonder, eyelets, puncher, brads og metall stæsjPå det neste har jeg brukt spongeblocken til å sverte kantene med og stemplet et skrift stempel fra SU på bakgrunnen. Teksten er fra Snuppeline design og en scroll fra Inkadinkado, litt bånd, blonde, eyelets, diecut og litt metall stæsj.Det siste kortet er til en venninde som har bursdag og går over i en ny tilværelse samtidig. Har brukt sponge blocken og Distress for å "myke" papiret litt. Stemplet er fra Inkadinkadoo og borden fra Hero. Dato stemplet er fra papir design i Bodø. De har laget en utrolig kul "dato" plate.
Ha en fortsatt fortreffelig sommerkveld.....


2 kommentarer:

eba sa...

Oj, her var det kommet masse "snacks" :D Du har virkelig laget mye flott i det siste! Lurt å hive seg på noen utfordringer... Kortene dine er fantastiske, gjennomførte og harmoniske. Artig bilde av "hippiene" forresten :D

Ann sa...

Kjempelekre kort igjen, Bibbi!
Hvordan gjør du når du lager resistbakgrunn m/CW? Det har jeg aldri prøvd før, men det ble jo SÅ lekkert!