Bibbis Bod

torsdag 19. januar 2012

Julekort - album

Jeg hart begynt med en ny tradisjon og det er å sette alle håndlagde julekort jeg får i et album. I fjor greide å lage et album, men uten forside. I år har jeg avansert og laget med forside, neste år håper jeg at jeg får pyntet albumet litt mer ;-)
Det er mye enklere å ta frem julekortene, titte på de eller vise de frem når de samlet slik som dette her. Siden forsiden er med og har årstall er det lett å huske når de er fra....

 Jeg har brukt Bind it maskina og laget huller i alle julekortene. Forsiden er tykk papp som jeg kledde med litt dekorpapir, stemplet Snøstjerne svirls/Snøskrystaller med Walnut Stain og inket kantene.

4 kommentarer:

RoseSommer sa...

Så god idé! Jeg har fått noen få fine hjemmelagede de siste årene, og de tar jeg fram som pynt til jul årene etter også. Men sånn kan jeg jo ikke holde på, for forhåpentligvis blir stadig flere av mine venner bitt av scrappegleden. Takk for tips.

Hildegunn sa...

Fantastisk idè! Denne ble skikkelig flott!
Takk for at du deler :-)

Ønsker deg en fin dag!
Klem

Anonym sa...

Så smart. Tenkte på da jeg la bort 2011 julekortene i en skuff at jeg skulle ha hatt et bedre system. Men så langt som dette kommer jeg aldri!
Bjørg

Jorunns hobbyblogg sa...

Takk for for nyttig inspirasjon, det var virkelig en helt genial ide :-)

- dette må jeg jammen prøve på

Jorunn